Visionfix. Testare opotometrică detaliată gratuită și alte reduceri oferite bunicilor

Suntem gata să filosofăm la nesfârșit despre ochelari, însă ne interesează mai mult să venim cu soluții concrete pentru a vă îmbunătăți vederea. Avem opțiuni pentru diverse nevoi de corecție a vederii: de la ochelari pentru citit, la ochelari bifocali și mai ales ochelari progresivi de calitate și accesibili.

Pentru noi este important sa vedeți cât mai clar ce contează pentru dumneavoastră și să vă ajutăm cu sfaturi tehnice și practice legate de aceste proteze magice, pliate exclusiv pe nevoile dumneavoastră.

Astfel, alocăm 30 de minute pentru testarea optometrică detaliată, gratuită, a bunicilor – doar cu programare, în București și Cluj-Napoca.

În plus, avem și alte oferte pentru dumneavoastră:

  • 250 de lei ochelari de citit compleți, ramă*+lentile, cu toate tratamentele necesare, inclusiv protectie ecrane digitale;
  • începand de la 750 de lei ochelari bifocali, ramă*+lentile, cu toate tratamentele necesare, inclusiv protecție ecrane digitale;
  • începând de la 1000 lei ochelari progresivi, ramă#+lentile de calitate superioară, cu toate tratamentele necesare, inclusiv protecție ecrane digitale.

*ramele incluse in oferta pentru ochelari de citit și ochelari bifocali fac parte dintr-o selecție de rame dedicată acestei promoții, pregătite special pentru dumneavostră.

# pentru ochelarii progresivi, este inclusă orice ramă din magazin, cu excepția ramelor HUGO BOSS, Diesel Clip-on sau Clip-on cu mai multe parasolare.

Ramele de ochelari și lentilele pe care vi le propunem sunt testate pe ochii noștri, ai prietenilor și familiilor noastre.

Producătorii de lentile aeriene disponibili: Rhein Vision, Essilor, Hoya, Zeiss garantie 2 ani.

Controlul optometric include diagnosticul viciilor de refracție, determinarea dioptriilor și prescripția corecției necesare. Vom încerca să găsim împreună setarea “ochi de vultur”, iar dacă nu o găsim, vom căuta până veți vedea limpede.

Vă așteptăm în opticile noastre din:

  • București, strada Popa Tatu, Nr. 23 (zona sălii Radio), tel. 0727.722.669
  • Cluj-Napoca, Iuliu Maniu, Nr. 35 (vis-a-vis de restaurant Boema), tel. 0746.098.091

Program: L-V 11-19, sambata 11-15.

Pentru mai multe informații, accesati visionfix.ro sau scrieți-ne la adresa: living@visionfix.ro.– nu înainte de a ne face o vizită și pe Facebook 🙂

Adaugă un comentariu