Seniorii din România beneficiază de un program de coaching special destinat lor

Trecerea de la viața activă de angajat la viața de pensionar este o tranziție ce poate aduce multe provocări, blocaje sau confuzie. Știai că prin coaching poți să îți aduci claritate, înțelegere și responsabilizare pentru viața ta? Și că poți contribui la sănătatea ta mentală și la starea ta de bine?

Indiferent de momentul sau modul în care ai ajuns în această etapă a vieții, pot exista dorințe latente sau nedescoperite care așteaptă și pot fi exploatate, creând bucurie, utilitate, scop și împlinire în viața ta.

Programul de coaching pentru seniori constă în 5 întâlniri:

  • prima întâlnire este gratuită, în care ne cunoaștem și stabilim pe ce și cum vom lucra;
  • 4 întâlniri de lucru de aproximativ 60 de minute;
  • lucrăm pe stabilirea tematicii și clarificarea obiectivelor, introspecție, bariere mentale, plan de acțiune, monitorizarea progresului.
  • întâlnirile vor fi aproximativ săptămânale și vor avea loc Online.

În lunile noiembrie și decembrie ofer pentru 5 seniori care au ieșit la pensie un discount de 50% din prețul întreg al pachetului; astfel pachetul redus costă 200 lei. Înscrie-te în formularul de mai jos, iar la recomandare scrie “senior discount” pentru a beneficia de ofertă.

https://forms.gle/V7DsRp5Ny2gRHp7a6

Îți propun să ne auzim la prima sesiune să explorăm ce îți dorești, care este impasul/ blocajul și apoi vedem mai departe împreună cum e mai bine pentru tine și pentru mine. 

Eu te voi însoți în proces cu blândețe și fermitate, iar pentru mine va fi o bucurie să pot contribui la starea ta de bine. 

Despre coach

Aduc cu mine experienţa unui antreprenor care a lucrat cu oameni din multe industrii, antreprenoriat, corporaţii, precum şi din sectorul ONG.

Dacă vrei ca persoana ce te însoţeşte în împlinirea visurilor, planurilor sau obiectivelor, să fie înzestrată cu blândeţe şi fermitate, atunci eu sunt o astfel de persoană. Indiferent de situația pe care o ai, voi trata cu blândețe și grijă ceea ce îți dorești, adică fără judecăți și cu fermitate pentru ca tu să păstrezi conectarea cu dorința ta.

Vreau să te asigur de un aspect foarte important: tot ce vom discuta în sesiunea de coaching rămâne confidențial, doar între tine și mine.

Cu blândeţe şi fermitate, creez spaţiul în care tu să faci călătoria către tine şi cu tine, iar eu îți însoțesc pașii în perioade de tranziție.

Te invit să citești mai multe despre mine aici : I am a coach

Despre sesiunea de coaching

Sesiunea de coaching este despre schimbarea pe care vrei să o faci în viața ta. Poate simți un blocaj sau încătușare, poate simți confuzie sau temere legat de ceea ce dorești să obții. 

Indiferent de ceea ce îți dorești să împlinești, te invit să arunci o privire la programele de coaching dezvoltate de mine și să nu lași confuzia, temerile sau indeciziile să stea în calea visului, bucuriei și stării tale de bine.

Poți afla mai multe aici:

Facebook: facebook.com/LacramioaraOcunschi/

Adaugă un comentariu