Răsăritul de Argint. Program complet – yoga ușoară pentru seniori – 12 săptămâni

Asociația Răsăritul de Argint începe anul 2021 cu un program complet total GRATUIT de mișcare și conectare pentru seniori. În lunile ianuarie, februarie, martie – în fiecare zi de luni, de la ora 10 dimineața, seniorii pot alege să investească o oră pentru ei și pentru sănătatea lor.

În programul de 12 săptămâni de Yoga Ușoară pentru Seniori, vom lucra la menținerea în formă a corpului, a creierului și a stării de bine generale.

Învățăm cum se practică yoga progresiv, după un plan bine structurat, pentru a putea la final cuantifica progresul și beneficiile.

Yoga e o practică care te ajută să intri într-un dialog cu nevoile autentice ale propriului organism, care e mereu în schimbare. Yoga e abilitatea de a face alegeri mai potrivite pentru mintea, trupul și spiritul fiecărui individ în parte, indiferent de nivelul de experiență, stil de viață sau vârstă.

Program orientativ:

Prima lună – elemente introductive, baza pentru Salutul Soarelui

A doua lună – 4 afecțiuni frecvente care apar la vârsta de 55+

A treia lună – meditație și integrarea tuturor elementelor.

Seniorii, care de multe ori se confruntă cu dureri cronice, probleme ale articulațiilor, dificultăți în menținerea echilibrului și alte limitări fizice pot găsi alinare și sprijin în incorporarea practicii yoga în rutina zilnică sau săptămânală.

Efecte pozitive ale practicii yoga:

Îmbunătățirea capacității pulmonare – respirație ușoară

Creșterea flexibilității și a mobilității generale

Articulații sănătoase

Reducerea hipertensiunii arteriale și riscului de atac de cord

Reducerea anxietății

Îmbunătățirea memoriei

Informații program:

Înscrieri pe mail acasa@rasarituldeargint.ro

Limita de vârstă este 55+

Necesar – aplicația Zoom (un voluntar al Asociației Răsăritul de Argint va ajuta seniorii să downloadeze aplicația)

Program conceput de instructorul acreditat Desiree Halaseh de la Samasti Explore & Retreat Mai multe despre Asociația Răsăritul de Argint puteți afla AICI.

Adaugă un comentariu