Healthy 4 Body. Program de terapie cu bioenergie pentru starea de bine a seniorilor

Bioenergoterapia reprezinta un proces bioenergo-informational complex, care vizeaza atat sanatatea fizica, cat si cea sufleteasca si spirituala: este o emisie de energie indreptata pe o anumita frecventa, cu iubire, catre cel suferind, cu scopul de a-i atenua suferinta sau boala.

Bioenergoterapeutul este persoana care are capacitatea de a vindeca bolile prin utilizarea profesionista si experimentata a calitatilor bioenergetice de care dispune.

Afectiunile tratabile cu ajutorul bioenergiei sunt: afectiuni gastro-intestinale, neurologice, renale, hepatice, ale sistemului endocrin, ale aparatului genital, ale sistemului osos si muscular, ale aparatului respirator, psihice si lista poate continua.

Terapia cu bioenergie reprezinta o metoda de tratament fara contraindicatii, la care pot apela copiii, adolescentii, femeile insarcinate, pentru ca micutii lor sa vina pe lume fara probleme de sanatate, dar si persoanele trecute de a doua tinerete.

Healthy 4 Body ofera in dar seniorilor si persoanelor cu afectiuni grave, prin bioenergoterapeutul Iuliana Beatrice, un program format din 7 sesiuni a cate 30 de min., fiecare la distanta, si o sesiune (1 h = 130 ron) la cabinet/online/zoom.

Contact: tel. 0765.780.662

Cine este Iuliana Beatrice

Ma numesc Iuliana Beatrice, am 48 de ani si am dobandit aceste specializari pe parcursul a 22 de ani: asistenta farma, medicina alternativa, tehnician masaj somatic, terapia Reiki, presopunctura, terapie holistica. Practic yoga de 5 ani si sunt fondatoarea conceptului “Healthy 4 Body” si a Comunitatii “Enjoy The Joy”. Sunt fericita mama a unui fiu (22 ani) si am dorinta (pornita) de a infia doi copii. Intotdeauna mi-a fost cu mare bucurie sa ajut oamenii si sa aduc ceva bun in viata lor. Am inceput studiile ca asistent farma in 1998 si am profesat in acest domeniu pana in 2016. Inca din anul 2013 am inceput lucrul cu mine mai in profunzime. Datorita vietii tumultoase si agitate pe care o traiam, ca a unui robotel, a stresului, a muncii, au inceput sa apara „modificari” si dureri in corpul fizic, dar si pe fond psihic. Stiam foarte bine ca sanatatea omului este toata „averea” sa. Eu am avut insa un „clic” de la Divinitate atunci si mi-a reamintit ca aceasta „avere” o poti pierde foarte usor, o poti mentine sau o poti imbunatati. Si astfel a inceput un alt capitol din viata mea, mult mai frumos si benefic. Mare parte din problemele de sanatate le-am rezolvat prin terapii complementare, prin medicina alternativa. Apoi am simtit ca aceasta este si Calea mea, sa fiu indrumatoare pentru vieti sanatoase, pentru stabilirea echilibrului corp, minte si suflet. Si iata-ma acum aici cu tot binele din mine, sa iti daruiesc si tie din tot ceea ce cunosc!

Adaugă un comentariu