Grup de suport prin Voie Bună cu Alisa

Haideți să începem anul cu multă voie bună ca să fim sănătoși și voioși tot 2021! Programul este special conceput pentru seniori!

Pentru acest început de an am pregătit o serie de întâlniri vesele pentru toți seniorii, împreună cu Alisa Tarciniu de la Atelierul de Croit Imagini.

La Clubul de Râs ne folosim de puterea zâmbetelor și a râsului pentru a ne susține unii pe alții. Este adevărat că există multe probleme care provoacă multă tristețe, deznădejde, neîncredere sau durere, dar este benefic să intensificăm momentele în care râdem cu gura până la urechi.

Când râzi, ești conectat la prezent, ai o stare de bine, ai energie și poftă de viață.

Programul este GRATUIT pentru seniori și se desfășoară pe o perioada de 2 săptămâni și începem luni, pe 25 ianuarie până pe 5 februarie, în fiecare zi a săptămânii, de luni până vineri, de la ora 09.30 dimineața, timp de jumătate de oră.

Vă provocăm la o porție bună de râs, relaxare și voie bună care vor contribui la o stare de bine generală.

S-a demonstrat că râsul ne face mai fericiţi, dar şi mai sănătoşi. Râsul este contagios.

Potrivit studiilor, râsetele aduc beneficii uimitoare organismului:

-ajută memoria;

-scade nivelul de stres: nivelul de cortizol şi adrenalină – consideraţi hormonii stresului – scad în timpul râsului, ceea ce uşurează impactul pe care viaţa de zi cu zi în are asupra sistemului nostru imunitar;

-stimulează musculatura:muşchii feţei, diafragma, muşchii abdominali, cei ai spatelui şi chiar ai picioarelor sunt stimulaţi atunci când dăm drumul unui hohot de râs;

-creştere stare de bine, datorită creşterii nivelului de endorfine şi neurotransmiţători in organism

-intensifică respirația – creşterea nivelului de oxigen din sânge şi, implicit, oxigenarea creierului şi a întregului organism;

-reglează presiunea arterială, ceea ce scade riscul de contractare a bolilor cardiovasculare;

-ajută combaterea depresiei; umorul şi o atitudine pozitivă acţionează ca un tampon faţă de aspectele negative ale vieţii, care pot conduce la depresie.

Cum se desfășoară o întâlnire a Clubului:
– exerciții de respirație, relaxare și râs.

Ce trebuie să aveți pentru a putea participa – calculator/tabletă/telefon conectat la internet și acces la programul Zoom.

Cum vă înscrieți:
1. Trimiteți un mail pe atelieruldecroitimagini@gmail.com cu titlul “Înscriere Club de Râs cu Alisa”

2. Primiți confirmarea de înscriere și link-ul pe care îl veți accesa în data de 25 ianuarie, la ora 09.30.

Clubul de râs este coordonat Alisa Tarciniu, trainer acreditat Laughter Yoga Leader. Întâlnirile Clubului se desfășoară online pe platforma Zoom.

Înscrierile sunt deschise pe toată perioada programului, însă pentru a beneficia maxim de toate beneficiile, vă recomandăm să veniți la toate cele 10 ședințe.

Acceptăm înscrieri pe adresa de mail –  atelieruldecroitimagini@gmail.com sau cu mesaj direct pe pagina de facebook a Atelierul de Croit Imagini.

Vă așteptăm cu drag, în limita locurilor disponibile.

Adaugă un comentariu