Fundația Crucea Alb Galbenă. Reduceri de 10% la serviciul de teleasistență și teleurgență medicală Butonul Roșu oferit seniorilor

Serviciul oferit de fundația Crucea Alb Galbenă este format dintr-un telefon mobil adaptat utilizării de către persoanele dependente (taste mari și afișaj cu scris mare) și o brățară asociată telefonului, dotată cu un buton de urgență (roșu), rezistentă la apă și cu autonomie foarte mare.

În ce situații vă poate ajuta Butonul Roșu?

Când va simțiți rău și nu faceti față unor situații de criză, (spre exemplu: ați căzut în baie și telefonul este în bucătărie și nu puteti ajunge la el),  puteti  apăsa butonul roșu al brățării pe care o purtați la mână în permanență si atunci răspunde  imediat dispeceratul Fundației Crucea Alb- Galbena care este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Dacă se constată că este un caz urgent, asistentul medical apelează 112 și oferă ambulanței detalii nu doar despre starea dumneavoastră, ci și date relevante din dosarul dumneavoastră individual, astfel încât ambulanța să vină pregătită.

Persoanele interesate de aceste abonamente, ne pot apela la numerele de telefon 021.311.20.45, 0725.113.661 sau ne pot trimite o solicitare la adresa de e-mail cruceaalbgalbena@cag.ro. Specialiștii noștri se vor deplasa în teren, la fiecare caz în parte, cu echipament de protecție, vor evalua situația socio-medicală, vor colecta informațiile necesare în vederea constituirii unui set minim de documente. Acestea vor fi completate la momentul vizitei sau se va recurge la instrumente electronice de scanare a documentelor fără a întârzia acordarea acestor servicii.

Adaugă un comentariu