Castelul Haller. Ofertă regală pentru pensionari

Castelul a fost construit în secolul al XVII-lea în stil clasicist baroc. În anii ’90 Castelul a găzduit mai multe instituții cu diferite activități (școală, grădiniță, internat, moară, brutărie etc), iar din 2012 funcționează ca și hotel, restaurant și cramă. Castelul este situat la 22 de km de Târgu Mureș, pe partea stângă a râului Mureș; se află în apropierea drumul național E 60 în direcția Cluj Napoca, la 9 km de Aeroportul Internațional Târgu Mureș.

În incinta Castelului 14 camere și-au găsit locul, din care 1 apartament și 13 camere duble, toate amenajate cu mobilier în stil vechi. Camerele vă transportă într-o eră străveche a nobilimii, unele dintre ele având o structură cu pereți boltiți cu totul aparte, îmbinându-se perfect cu facilitățile moderne ale zilelor noastre.

La subsolul Castelului poposește o cramă străveche cu o capacitate de 100 de locuri, care este ideală pentru degustări de vinuri, serate și alte evenimente importante. Pe timp de vară, profitând de frumusețile exterioare, vă așteptăm cu o terasă amenajată în grădina Castelului.

Din 2015, ne-am îmbogățit cu un centru de recreere (bazin cu apă sărată naturală, jacuzzi, saună finlandeză, cameră de salină, bazin pentru copii cu tobogan, ciubăr exterior cu apă sărată), care oferă oaspețiilor noștri un sejur mai relaxant, și încărcare trupească și sufletească. O mică curiozitate ar fi, că această apă termală, sărată se obține din forarea acesteia chiar din curtea Castelului. 

Pachet de relaxare pentru pensionari

Oferta specială pentru pensionari, ca Dvs să vă bucurați de timpul petrecut împreună, constă în:
⦁ Trei nopți de cazare într-o cameră minunată din Castel
⦁ Demipensiune: – mic dejun bogat, tip bufet suedez și cină la alegere
⦁ Acces nelimitat la Centrul de Recreere Aqua Symphony (bazin cu apă sărată termală, jacuzzi, bazin pentru copii, saună finlandeză, cameră salină, ciubăr exterior cu apă sărată) – din cauza restricțiilor impuse, centrul spa este momentan închis.
⦁ Halat de baie
⦁ Acces gratuit la Wi-Fi
⦁ Parcare gratuită în curtea Castelului

Prețul pachetului: 1040 Ron – pentru două persoane, loc în cameră dublă; 660 Ron – pentru o persoană, loc în cameră single. Pachetul se poate rezerva exclusiv în timpul săptămânii (de duminică până joi), oferta este valabilă la rezervările efectuate direct prin telefon (0747.049.819), e-mail (office@castelhaller.ro) sau pagină web (www.castelhaller.ro).

Sejurul Dvs. poate fi achitat și cu tichete de vacanță direct la recepția Castelului.

Castelul Haller vă oferă cele mai bune condiții de a petrece un sejur turistic sau de afaceri, fiind locația ideală atât pentru team building-uri, petreceri de sfârșit de an, petreceri tematice, conferințe, degustări de vinuri cât și pentru organizare de nunți, botezuri, seminarii, petreceri de logodnă, recepții, cine festive, baluri, concerte.

Restaurantul și sala de conferință se află la etajul întâi. Cele două săli au o capacitate de 120 de locuri pentru organizarea a diferitor evenimente.

În regim a la carte, restaurantul oferă spațiu suficient pentru 60 de persoane, loc în care vă așteptăm să degustați din preparatele bucătăriei noastre cu specialități transilvănene și internaționale de excepție.

Pentru organizarea diferitor întruniri, sala de conferință vă stă la dispoziție cu 40 de locuri.

Adaugă un comentariu