Brutăria cu Povești. Cafea și prăjituri pentru seniori

La Brutăria cu Povești, din București, clienții pot consuma produsele de patiserie fabricate la Brutăria CONCORDIA (miniguglof, prăjitură cu vișine sau caise, prăjitură Linzer, prăjitură cu mere și prăjitură cu ciocolată și nucă), precum și cafea, bere, sucuri și apă minerală.

UPDATE: În lunile noiembrie și decembrie 2020, prăjiturile și cafeaua sunt oferite beneficiariarilor seniori ai centrului de zi CARP Omenia.

Reduceri oferite pensionarilor:

4 tipuri de cafele (cu sau fără cofeină; cu sau fără lapte) și 4 tipuri de prăjituri (de post sau nu) care pot fi combinate și oferite la prețul de 5 lei

În 2020, oferta este valabilă pe perioada unei săptămâni, în fiecare lună, după cum urmează:

12 – 16 octombrie

2 – 6 noiembrie

30 noiembrie – 4 decembrie

Locație (cu terasă): Strada Petru Cercel nr. 1, în zona de patrimoniu delimitată de spatele Dealului Mitropoliei și Parcul Carol (punct de reper, zona Budapesta)

Brutăria cu Povești este un proiect de economie socială dezvoltat de Organizația Umanitară CONCORDIA, care îmbină principiile unei afaceri cu o componentă socială. Toate veniturile obținute din vânzarea acestor produse sunt direcționate către susținerea proiectelor sociale ale Organizației Umanitare CONCORDIA.

Contact Brutăria cu Povești: 031 433 47 59; facebook.com/BrutariaCuPovesti

2 comentarii